![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() |
Гость_Iulian_* |
![]()
|
Гости Частич. цитирование ![]() |
Spuneti-mi cine stie ce poate fi defectat la digimax dm-100S ca procentul este bun iar imaginea este de cum ar fi semnalul mic. De exemplu la 1C-Europe de pe HB, Mir de pe LMI procentul este 70 iar imaginea apare si dispare, sunt si alte canale cu aceasta problema. La NTV primele vreo 10 minute tot apare si dispare pe urma arata bine. prorosivca am facut dar nu a ajutat.
|
|
|
![]() |
Гость_VANEATELESAT_* |
![]()
|
Spuneti-mi cine stie ce poate fi defectat la digimax dm-100S ca procentul este bun iar imaginea este de cum ar fi semnalul mic. De exemplu la 1C-Europe de pe HB, Mir de pe LMI procentul este 70 iar imaginea apare si dispare, sunt si alte canale cu aceasta problema. La NTV primele vreo 10 minute tot apare si dispare pe urma arata bine. prorosivca am facut dar nu a ajutat. Schimba in blocul de intrare semnal (вч) condensatorul electrolitic , sau sa nu dai jos blocul lipestel paralel cu el. |
|
|
Гость_Iulian_* |
![]()
|
Poti sa-mi arati pe foto unde trebuie de pus condensatorul si de citi volti si mF trebuie. Caci eu nam schema.
Прикрепленные файлы
Спасибо сказали: |
|
|
Гость_VANEATELESAT_* |
![]()
|
![]() Lipeste chiar deasupra condensatorul (220mf 16v) , chiar acolo unde este sageata. Tine cont de polii condensatorului!! Succes. |
|
|
Гость_Zezikmd_* |
![]()
|
у меня подобная проблема рвет картинку на СТС LMI 75 вообщем на частоте 12640 при тарелки 80 см диаметре мне попробывать может получится починить
|
|
|
Гость_Iulian_* |
![]()
|
Totul merge foarte bine. Multumesc! Multumesc!
|
|
|
Гость_Zezikmd_* |
![]()
|
Totul merge foarte bine. Multumesc! Multumesc! Мужики у меня подобная проблема на NEWSAT DS770 вчем может быть проблема рвет картинку на 75 градусе канал стс и нтв и так далее что связанно с этой частотой.... кто подсажет ?? за ранее спасбо .. ![]() Lipeste chiar deasupra condensatorul (220mf 16v) , chiar acolo unde este sageata. Tine cont de polii condensatorului!! Succes. Можно картинку в юолее четком кадре показать что куда лепиь надо за ранее спасибо Спасибо сказали: |
|
|
![]() ![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 10.7.2025, 20:49 |