![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
|
|
Moderator sectia Terestrial Ro ![]() ![]() ![]() Группа: Продвинутые пользователи Сообщений: 1338 Регистрация: 25.6.2008 Пользователь №: 5704 Спасибо сказали: 182 раза Вставить ник Частич. цитирование ![]() |
antena de 5 elemente facuta dupa ce ? carte , picor, sau la nimereala
reflector - 175cm dipol 145 director 165 director 150 director 150 distanta dreflector dipol - 50cm dipol - dir 1 - 23cm dur1 - dir2 - 33cm director 2 - dir 3 - 53cm Unde rezoneaza, de ce nu merge in prima parte a benzii, ce trebuie sa ii facem la antena sa prinda bine in toata banda? -------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Moderator sectia Terestrial Ro ![]() ![]() ![]() Группа: Продвинутые пользователи Сообщений: 1338 Регистрация: 25.6.2008 Пользователь №: 5704 Спасибо сказали: 182 раза Вставить ник Частич. цитирование ![]() |
Sa trezit marele cunoascator in materie al romaniei sa explice si sa fie atras pe PRIVATE de nimeni :
![]() si ![]() Bai abuzul este imens, si plus EUL ala al lui de nimeni nu ii ajunge la nas, suna ca parca ar fi profesor. Deci asta isi cumpara antena isi taie elementii dupa care zice ca antena e perfecta si asa vine de la firma, dupa care ru imi fac clone si pe urma eu fac scandaluri pe forumuri, nu ii este putina rusine la curva asta de OCTAVIAN BANU. PAI MA OAMENI BUNI FIRMA A SPUS IN GURA MARE CA ANTENELE AU ELEMENTII MAI MARI DECAT DIPOLUL eu cum sa mint si de ce m-am pus aici si pe alte forumuri sa cer ajutor? De dragul pomenilor sau de a ma afla in treaba. GANDITI ASPECTUL, OMUL DIN BUZAU a respins antena pe semn ca nu prinde mai nimic cu ea. EU am luato si am taiato si am capele de la tevi. Deci dovada in alb negru. -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 12.2.2025, 4:58 |