![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
|
|
Местный активист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Главные администраторы Сообщений: 19474 Регистрация: 11.9.2004 Пользователь №: 11 Спасибо сказали: 10371 раз Вставить ник Частич. цитирование ![]() |
In momentul actual din Cimislia se emit:
TV 2- Prime 9 - TV3 (Moldova) 33 - Moldova 1 43 - Media TV 50 - nit 56 - Euro-TV Chişinău Posturi Radio 93,5 - Hit FM 103,5 - Radio Moldova 104,4 - Radio Media Se mai receptioneaza: 34 - TVR2 (din Romania), 51 - ProTV (din Romania, Iasi), 59 - TVR Iasi (din Romania, Iasi), Interesant, din care localitate vin si care e polarizarea antenei de difuzare? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Местный активист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Главные администраторы Сообщений: 19474 Регистрация: 11.9.2004 Пользователь №: 11 Спасибо сказали: 10371 раз Вставить ник Частич. цитирование ![]() |
Se mai receptioneaza: 34 - TVR2 (din Romania), 51 - ProTV (din Romania, Iasi), 59 - TVR Iasi (din Romania, Iasi), Posturile alea le receptioneaza un coleg de-al meu cu o antena activa. El traieste in valea riului Cogilnic. Eu locuiesc in deal si la mine cu o antena pasiva am numai canalul 35 (pe nota 1-2 din 5 [TVR-2, Popeni] ). La serviciu, care se afla si mai in deal, intra mai multe posturi cu antena pasiva. Miine seara voi publica aici rezultatele receptionarii de la serviciu. Ar fi interesant de spus daca reusesti sa receptionezi si TVR1 din aceeasi locatie. Emisia se face pe canalul 9, puterea este de 20 KW, polarizarea orizontala, iar norma de emisie pt sunet este D/K. Nu, la noi in Cimislia emitem pe acest canal un post TV local - TV3 (Non-Stop, 40W). Se receptioneaza cumva si TVR1 pe canalul 52 ? Pare se ca il prind la serviciu... |
|
|
![]() ![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 13.7.2025, 10:30 |