![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
|
|
Местный активист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Главные администраторы Сообщений: 19472 Регистрация: 11.9.2004 Пользователь №: 11 Спасибо сказали: 10370 раз Вставить ник Частич. цитирование ![]() |
Bucuresti in registrul nostru - http://www.frocus.net/main.php?lng=ro&...00#emiter_table
|
|
|
![]() |
![]()
|
||
Moderator sectia Terestrial Ro ![]() ![]() ![]() Группа: Продвинутые пользователи Сообщений: 1338 Регистрация: 25.6.2008 Пользователь №: 5704 Спасибо сказали: 182 раза Вставить ник Частич. цитирование ![]() |
Pai la faza cu aranjamentul am pierdut radul , deoarece nu stiu mutarea ca nu se anunta ! Deci , ca sa nu o dam la scris filozofare , informarrea mea , o so postez exact , dar exact sum mi sa dat din comunicatie prin masurarea locala . EU am ceruto pentru predavatel , dar cum predavatel este plecat mai mult decat sa stea la bulgari , raman cu ea in brate .
ca sa nu zici ca maninc bors , iata o nota de constatare a comunicatiei faucta pe antenele mele : dupa care a urmat o somatie care a fost trimisa retur ca refuz ca sub antele de 1kw ale 90.2 am recptionat cu rds 90.0 semal turcesc cu rds! Deci pentru astea sa dea de inteles ca puterile de radio de langa mine le-am vazut si am luat la cunostinta sub ce 7kw din 3 emitatoare am spre mine . Si inca ceva , sa nu crezi ca numele aparut pe site ma face sa ma bucur , nu , ci informatia corecta aparuta . Sa tii mine o informare corecta este una de succes , una proasta nu face decat sa indeparteze lumea . -------------------- ![]() |
|
|
||
![]() ![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 5.7.2025, 17:08 |