![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
|
|
Местный активист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Главные администраторы Сообщений: 19474 Регистрация: 11.9.2004 Пользователь №: 11 Спасибо сказали: 10371 раз Вставить ник Частич. цитирование ![]() |
ЖурналТВ - молдавский общеразвлекательный телеканал.
![]() http://www.jurnaltv.md С 5 марта 2011 года демонстрируют американские сериалы и фильмы с русским синхронным переводом либо продублированные на русском языке. Телеканал в нашем реестре - http://www.frocus.net/main.php?lng=ru&...mp;ch_id=1089#1 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Писатель ![]() ![]() ![]() Группа: Продвинутые пользователи Сообщений: 1962 Регистрация: 10.8.2007 Из: MDA-RS-C Пользователь №: 3875 Спасибо сказали: 1882 раза Вставить ник Частич. цитирование ![]() |
Цитата Fabrica de emisiuni Jurnal TV http://www.jurnal.md/ro/news/fabrica-de-em...rnal-tv-181628/
Pe parcursul оntregii săptămвni telespectatorii vor avea parte de un cocktail de emisiuni care au fost concepute după principiul utilităţii pentru telespectatori V-aţi aşezat comod оn canapea оn faţa televizorului, dornici să priviţi ceva interesant, distractiv, dar şi informativ? Mixul acestor ingrediente оl veţi găsi doar la Jurnal TV. Zece emisiuni care vor fi puse la dispoziţia telespectatorilor de către departamentul Producţie al Jurnal TV vor satisface capriciile pвnă şi ale celui mai gurmand „teleman”. Оn fiecare dimineaţă, vă veţi trezi cu „Deşteptarea”, pentru ca ulterior să conştientizaţi, de fapt, că cine se trezeşte cu „Deşteptarea” mai departe ajunge. Iar pe parcursul оntregii săptămвni veţi avea parte de un cocktail de emisiuni televizate care au fost concepute după principiul utilităţii pentru telespectatori. Apropo, оn premieră pentru Republica Moldova, va fi difuzată оn direct, оn fiecare duminică Sfвnta Liturghie, astfel оncвt cei care nu au posibilitate să se ducă la biserică o vor urmări la Jurnal TV. Regizor de meserie, astăzi director Producţie, Serge Zănoagă susţine că pentru a crea o emisiune televizată e nevoie de trei lucruri – oameni, echipament tehnic şi o dorinţă enormă de a munci. „Televiziunea este o rвşniţă, care deseori te face bucăţi. Trebuie să fii foarte puternic şi să vrei să munceşti, rezultatul fiind produsele pe care le văd oamenii, stвnd acasă оn faţa televizorului. Nu suntem doar o casă de idei, noi „producem”, asemenea unei fabrici care face emisiuni televizate”, a menţionat Serge Zănoagă, director Producţie. Emisiunea „Code DECO”: „Ca să vă simţiţi bine acasă” Pentru toţi cei care doresc să-şi amenajeze casa sau biroul, dar nu prea ştiu cum să o facă, Jurnal TV vă propune să vizionaţi emisiunea „Code DECO”. O asemenea emisiune este оn premieră pentru televiziunea autohtonă. „Cвnd eram mică, mereu schimbam mobila оn toate camerele din casă, căutam armonie. Cвnd am crescut, am zis să adaug culoare оn această pasiune a mea. Am mers să fac Arte şi, apropo, o parte bună din tablourile pictate de mine şi-au găsit loc оn interioarele caselor din oraş. Un timp am cochetat cu televiziunea şi m-am regăsit la Jurnal TV, unde am reuşit să includ tot ce-mi place оn „Code DECO”. Vreau ca şi alţii să se simtă bine acasă”, spune Lilia Florea, producător-prezentator al emisiunii „Code DECO” . „Punkt” cu Angela Braşoveanu: „37 de minute de sinceritate” Angela Brașoveanu este ziarista care a impus o altă atitudine, o altă cotă de оnălţime și o altă ținută revistelor de lifestyle – una proaspătă, neprovincială, creativă, ironică, pe alocuri incisivă chiar, fără false ierarhii, linguşiri și obedienţe оn faţa pretinselor „succesuri” ale protipendadei autohtone. Emisiunea Punkt cu Angela Brașoveanu va rămвne fidelă aceloraşi tradiţii – cele mai importante, cele mai interesante personalități și personaje оși vor lăsa la garderobă statutul, regaliile și zerourile din conturi pentru a redeveni pentru 37 de minute doar oameni – cu toate calităţile, defectele, visele și regretele, de obicei ascunse sub armurile oţelite de „invincibilii zilei”. Veţi avea surpriza de a descoperi că Punktul nu оnseamnă deloc sfвrşitul unui dialog, ci doar оnceputul acestuia. Acces interzis: „Denumirea vorbeşte de la sine” Proiecte similare pe piaţa media nu există. Sвmbătă, la ora 18.30, telespectatorii Jurnal TV vor avea acces la informaţia la care nimeni nu am mai putut ajunge pвnă acum. Nimeni, cu excepţia a trei membri curajoşi ai echipei de la „Acces interzis”. Profesionalismul se va vedea оn materialele care vor fi realizate la cel mai оnalt nivel „Nu suntem novice. Fiecare din noi a făcut jurnalism de investigaţie pe parcursul mai multor ani. Sunt foarte multe evenimente care nu sunt suficient de mediatizate sau rămвn оn umbră. Noi ne propunem să investigăm tot ce este bine camuflat. Noi vom găsi ac de cojocul oricui. Nu ştim ce este frica, acest sentiment nu ne caracterizează”, a menţionat Sergiu Barbu, producător. Ora de ras: „Radem şi Rвdem” O altă interpretare a realităţii. O privire ironică şi satirică asupra evenimentelor care au devenit subiecte pentru ştirile Jurnal TV. Constantin Cheianu şi Anatol Durbală spun stop seriozităţii, cel puţin pentru o oră pe săptămвnă, оn cadrul emisiunii „Ora de ras”. „Noi оi vom face pe spectatori să se prăpădească de rвs. Оi vom „rade” pe cei care se consideră buricul pămвntului şi vom rвde pe seama lor”, a promis Constantin Cheianu, prezentator. Cheianu şi Durbală sunt siguri că dacă vreodată vor fi inventate aparate medicale speciale, ele vor arăta că după o oră de rвs omul devine mai sănătos. Repere ortodoxe: „Prin prisma religiei” Deşi este instituţia din R. Moldova cu cel mai mare grad de credibilitate, atestat оn barometrele de opinie, Biserica e, totuşi, destul de pasivă оn a-şi prezenta poziţia оn problemele de interes general. Оn acest context, Jurnal TV le propune telespectatorilor emisiunea ”Repere” care va prezenta viziunea Bisericii Ortodoxe оn probleme de interes public, prin intermediul unor experţi şi preoţi bine pregătiţi nu doar оn teologie, dar şi оn alte domenii. „Am activat оn mai multe publicaţii ortodoxe şi sunt destul de informat оn domeniul respectiv. Proiecte de acest gen nu există оn R. Moldova şi am decis să-l facem noi. Va fi o emisiune de polemică, prima ediţie fiind dedicată femeii şi accepţiei biblice privind rostul ei оn societate”, ne anunţă Igor Pвnzaru, producătorul emisiunii. Motoare: „Pentru cei care iubesc viteza şi senzaţiile tari” Motociclete, monociclete, biciclete, trăsuri, avioane, nave maritime, tractoare, оn special automobile – despre toate aceste mijloace de transport veţi afla оn emisiunea „Motoare”. „Dragostea faţă de motoare am preluat-o de la tatăl meu, care a fost şofer de curse lungi”, ne-a spus Tatiana Pătrunjel, producător. La 28 de ani, este mamă a trei copii şi spune că оn clipele de tristeţe, o raită оn jurul oraşului, la volanul propriei maşini, o readuce la viaţă. Emisiunea „Motoare” va informa despre ultimele performanţe оn domeniul tehnologiilor auto din lume, va oglindi situaţia sportului auto din ţară şi realizările din acest domeniu, va da sfaturi utile pentru оngrijirea unui autoturism, va informa despre taxe vamale, amenzi, legislaţie. Nu frвnaţi, priviţi emisiunea „Motoare” la Jurnal TV. Svetlana Panţa -------------------- Мои игрушки:
XHDATA D-808 DAB-PC2 DVB-T26510 |
|
|
![]() ![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 16.7.2025, 5:36 |