![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() |
Гость_sashok50_* |
![]()
|
Гости Частич. цитирование ![]() |
Salut tuturor.
Din cate stiu eu, exista 4 provide-ri in Romania Focus Sat(Thor) - Conax Digi TV(Thor) - Nagravision 3 Boom TV(Amos) - Videoguard Akta(Sirius 4 at 4.8°E) - Conax/Viaccess 2.5/Viaccess 2.6 Are cineva chei, sau ce solutii ar mai fi in afara de sharing de a viziona canale de pe pachetele acestea? Спасибо сказали: |
|
|
![]() |
Гость_sashok50_* |
![]()
|
Гости Частич. цитирование ![]() |
Ai uitat de Dolce-39est. In skimbul canalelor moldovenesti ofer ce scrie mai sus(mai putin boom).Cardul sa fie local si vreau C & N, ofer C........Joi, cand a jucat Sherif Tiraspol nu mi-a mai mers Moldova 1 ( il luam in hop2 ) ........asa ca vreau sa am skimb direct eu. Mesaj la PM 10x ![]() Vorbesti de card sharing? Apropo de card sharing, mam documentat pe acest forum, si am inteles ca pentru aceasta solutie ai nevoie de Reciever ce suporta card sharing + internet + PC, asta am inteles eu. Acum vreau sa intreb daca exista solutie fara PC? Solutii in afara de chei si saring,sint de exemplu cardu oficial!!! ![]() Recieverul meu nu are loc pt card, da s-al schimb acum, nu am chef ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 10.7.2025, 21:29 |