![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() |
Гость_sashok50_* |
![]()
|
Гости Частич. цитирование ![]() |
Salut tuturor.
Din cate stiu eu, exista 4 provide-ri in Romania Focus Sat(Thor) - Conax Digi TV(Thor) - Nagravision 3 Boom TV(Amos) - Videoguard Akta(Sirius 4 at 4.8°E) - Conax/Viaccess 2.5/Viaccess 2.6 Are cineva chei, sau ce solutii ar mai fi in afara de sharing de a viziona canale de pe pachetele acestea? Спасибо сказали: |
|
|
![]() |
Гость_vexxato_* |
![]()
|
Salut tuturor. Din cate stiu eu, exista 4 provide-ri in Romania Focus Sat(Thor) - Conax Digi TV(Thor) - Nagravision 3 Boom TV(Amos) - Videoguard Akta(Sirius 4 at 4.8°E) - Conax/Viaccess 2.5/Viaccess 2.6 Are cineva chei, sau ce solutii ar mai fi in afara de sharing de a viziona canale de pe pachetele acestea? Ai uitat de Dolce-39est. In skimbul canalelor moldovenesti ofer ce scrie mai sus(mai putin boom).Cardul sa fie local si vreau C & N, ofer C........Joi, cand a jucat Sherif Tiraspol nu mi-a mai mers Moldova 1 ( il luam in hop2 ) ........asa ca vreau sa am skimb direct eu. Mesaj la PM 10x ![]() |
|
|
![]()
|
|
Новичок ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 49 Регистрация: 21.2.2008 Из: MOLDOVA Пользователь №: 4845 Спасибо сказали: 31 раз Вставить ник Частич. цитирование ![]() |
Salut tuturor. Din cate stiu eu, exista 4 provide-ri in Romania Focus Sat(Thor) - Conax Digi TV(Thor) - Nagravision 3 Boom TV(Amos) - Videoguard Akta(Sirius 4 at 4.8°E) - Conax/Viaccess 2.5/Viaccess 2.6 Are cineva chei, sau ce solutii ar mai fi in afara de sharing de a viziona canale de pe pachetele acestea? Solutii in afara de chei si saring,sint de exemplu cardu oficial!!! ![]() |
|
|
![]()
|
|
Местный активист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Главные администраторы Сообщений: 19474 Регистрация: 11.9.2004 Пользователь №: 11 Спасибо сказали: 10370 раз Вставить ник Частич. цитирование ![]() |
Joi, cand a jucat Sherif Tiraspol nu mi-a mai mers Moldova 1 ( il luam in hop2 ) Moldova-1 nu retransmite Liga Europei, ci numai Liga Campionilor. -------------------- Triax-0.88m (30W...90E); TT S2-3600 / U2C Denys H.265
|
|
|
Гость_vexxato_* |
![]()
|
Moldova-1 nu retransmite Liga Europei, ci numai Liga Campionilor. N-am stiut ........dar meciurile nationalei antrenate de Balint au fost peste nationala noastra.Mi-au placut foarte mult ai vostri ce bataiosi au fost,ai nostri parca erau niste pisicute ude leoarca in meciurile cu Albania si Bielorusia. |
|
|
Гость_sashok50_* |
![]()
|
Ai uitat de Dolce-39est. In skimbul canalelor moldovenesti ofer ce scrie mai sus(mai putin boom).Cardul sa fie local si vreau C & N, ofer C........Joi, cand a jucat Sherif Tiraspol nu mi-a mai mers Moldova 1 ( il luam in hop2 ) ........asa ca vreau sa am skimb direct eu. Mesaj la PM 10x ![]() Vorbesti de card sharing? Apropo de card sharing, mam documentat pe acest forum, si am inteles ca pentru aceasta solutie ai nevoie de Reciever ce suporta card sharing + internet + PC, asta am inteles eu. Acum vreau sa intreb daca exista solutie fara PC? Solutii in afara de chei si saring,sint de exemplu cardu oficial!!! ![]() Recieverul meu nu are loc pt card, da s-al schimb acum, nu am chef ![]() |
|
|
![]()
|
|
Новичок ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 49 Регистрация: 21.2.2008 Из: MOLDOVA Пользователь №: 4845 Спасибо сказали: 31 раз Вставить ник Частич. цитирование ![]() |
Vorbesti de card sharing? Apropo de card sharing, mam documentat pe acest forum, si am inteles ca pentru aceasta solutie ai nevoie de Reciever ce suporta card sharing + internet + PC, asta am inteles eu. Acum vreau sa intreb daca exista solutie fara PC? Recieverul meu nu are loc pt card, da s-al schimb acum, nu am chef ![]() Mii de scuze de ma inplic dar toti vor pacete fara plata ,programe interesante cu receptoare de dol bani.Asta cum ai dori o masina luxsoasa si de calitate la un pret de o LADA din anul89.Apropo pentru saring nu e numaidecit sa ai si PC,receptor ce are intrare penru internet +intenet+plata lunara si vezii chinou!!! |
|
|
Гость_tom_* |
![]()
|
hai sa ma bag si eu in seama
![]() Recepţionarea şi implicit vizionarea canalelor TV codate fără un abonament oficial este absolut ilegală. Toate informatiile din acest post sunt in scop educativ si ipotetic. Nu imi asum raspunderea daca folositi aceste informatii! . pt cardsharing aveti nevoie de : un receptor dreambox,router,pc (pentru incarcarea programelor,imaginii etc)cablu nullmodem (pt a face legatura dintre DM si PC cind puneti imagini si alte programe) si o legatura la internet. pentru inceput cam de atat aveti nevoie mai mult vedeti aici: http://unosat.wordpress.com/2010/02/05/dreambox/ http://www.youtube.com/watch?v=ETTT5Ymu7V8 http://freesatforumsfree.com/phpbb/viewtop...=215&t=3629 http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=2784 sper ca va ajuta sa aveti o idee despre cs. |
|
|
![]() ![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 10.7.2025, 16:47 |